Glad Påsk!

PåskkycklingNu är det påsk och jag önskar er alla en jättetrevlig helg vad ni än hittar på eller har för planer.  Några av er kommer jag ju att träffa vilket blir kul! I kväll blir det till exempel fest och i morgon bio och pick nick i stan.

Hoppas det blir bra väder i morgon bara så vi kan ha pick nicken som tänkt. Ska köpa potatissallad, baguett och rostbiff. Lite sallad också ska jag köpa till.

På lördag måste jag hinna göra mina hemliga påskägg innan jag ska iväg till familjen på middag. Blir kanske tight. Men måste hinna. Gillar min idé så jag vill verkligen hinna göra dem 🙂

Häromnatten kollade jag på ett program där de visade olika klipp på olyckor som hänt i tjänsten. Typ 20 värsta dagarna på jobbet eller något sådant hette det. Det var den ena hemska olyckan eller brottet på det andra. Ett inslag som var extra otäckt var på en ridande tjurfäktare. Tjuren stångade omkull hästen och ryttaren hamnade under hästen, blev sen stångad av tjuren och slutligen sparkad i huvudet av tjuren. Fruktansvärt. Varför håller man ens på med tjurfäktning… Det övergår mitt förstånd. Personen överlevde i alla fall. Men verkade inte ha blivit avskräckt utan fortsatt med tjurfäktning efter att ha återhämtat sig..

Ett annat klipp visade en flyguppvisning som slutade med en brusten vinge och flygkrasch. Om inte det är en dålig dag på jobbet så vet jag inte vad. Piloten överlevde tack och lov genom att utlösa fallskärmen. Publiken klarade sig också oskadd om jag förstod saken rätt. Så under omständigheterna måste man väl säga att det gick bra.

Somnade någonstans när de hade kommit upp till nummer 9-10 på listan, så jag vet inte vad de korade till värsta dagen på jobbet. Har svårt att ens föreställa mig värre grejer än de jag hann se innan jag somnade.

I kväll spelar Zlatan och Manchester United också. Kvartsfinal i Europa League mot Anderlecht. Kommer nog inte kunna se mycket av den matchen eftersom jag ska på fest. Hoppas det går bra för dem. Ska försöka hålla lite koll i mobilen i alla fall om det går. Håller tummarna för att det ska gå vägen.

Men nu måste jag sluta. Ska göra mig i ordning för kvällen. Kommer över en kompis på lite förfest snart.

« (Previous Post)


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress