Inget marathon

Det blir inget Stockholm Marathon i år för mig..

Jag har åkt på en riktigt segdragen infektion och läkaren har sagt åt mig att inte träna på tre veckor. Känner mig helt tom. Jag hade verkligen kommit igång med träningen och siktade stenhårt mot målet, och så blir jag sjuk.

Tre veckors vila kommer förstöra alla mina chanser att klara loppet. Jag var redan sent ute med träningen och om jag ska göra ett uppehåll på tre veckor kommer jag aldrig hinna göra en seriös satsning. Så nu har jag fått lägga planerna på is och satsa på maran 2018 istället.

Förhoppningsvis kan jag börja lite tidigare med träningen då också, så att jag verkligen hinner förbereda mig inför tävlingen.

Camp Nou i Barcelona
Jag ska se Barcelona på Camp Nou!

Men jag har goda nyheter också, trots att det känns tomt och trist just nu. Istället för att lägga allt fokus på träning så har jag nu bokat en fotbollsresa med några kompisar. Vi ska åka ner till Spanien och kolla på Barcelona på Camp Nou. Det ser jag verkligen fram emot!

Skulle inte ha något emot att åka på fler fotbollsresor i år faktiskt. Såg Zlatan spela mot Saint Etienne i kväll och det gjorde han ju med bravur. Tre mål hann han göra innan han gick av plan. Borde åka och kolla på honom nu när han spelar i den engelska ligan, vem vet var han tar vägen sen eller om han ens kommer fortsätta med fotbollen.

Får höra med kompisarna om de är sugna på en resa även till England! Hoppas någon vill hänga med.

Funderar på att betta på returmatchen mot Saint Etienne, tror Zlatan gör mål även i nästa möte. Manchester United är förstås favoriter och jag personligen tror inte de kommer förlora utan tycker det ska bli mer spännande att se hur många mål Zlatan gör.

Gick in på unibet för att kolla om de hade några odds på att Zlatan gör två mål i nästa match mot Saint Etienne, men de verkade inte ha lagt upp några. Är kanske för långt fram i tiden. Får kolla in igen om några dagar och se om de har lagt upp oddsen.

Då kanske det också finns något intressant speltips på min nya favoritsida vinstraden där jag brukar läsa en del speltips inför matcher. Det är kul att se hur andra tippar och tänker.

Det vore rätt kul att skriva sådana speltips faktiskt. Tänk att få jobba med sånt. Vore rena drömmen att skriva om sport och analysera hur olika matcher kommer gå. Nackdelen är väl att man måste skriva om mindre intressanta matcher också, man får knappast välja bara de man själv är road av!

Sen finns det ju så himla många matcher att bevaka också, man kan nog känna sig rätt överhopad med jobb om man ska hinna med alla viktiga matcher.

Alla jobb har väl sina fördelar och nackdelar helt enkelt 🙂

Nu måste jag i alla fall i säng, så att jag orkar gå till mitt jobb i morgon. Är så hängig nuförtiden sen jag åkte på den här infektionen, så jag känner mig konstant trött. Men hoppas det vänder snart nu när jag fått antibiotika.

Godnatt.

(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress