Piggnat till

Hallå!

Var ett tag sen sist, men jag har mått sådär och har inte orkat fokusera på så mycket annat än att jobba och att vila. Infektionen jag åkte på har gett med sig och jag är nu mycket piggare vilket såklart känns jätteskönt.

Att det börjar bli ljusare tider hjälper säkert också till. Så skönt att kunna få lite dagsljus och att det blir varmare där ute.

God våffla med grädde och bärSnart är det helg också. Då ska jag äta våfflor med några kompisar, det är ju våffeldagen på lördag. Tror vi ska vara hemma hos Micke, men är inte säker. Annars letar vi nog reda på ett våffelställe och går ut och käkar. Men det är roligare att äta hemma. Då kan man lyxa till det med alla möjliga sorters kul tillbehör som glass, nutella, olika sorters sylt med mera. Eller så kan man göra mer matiga våfflor med crème fraîche-röror och grejer. Jag gillar att smälta ost på mina våfflor. Det är gott.

Har sett att en del brukar ha gräddfil, kaviar och hackad rödlök på sina våfflor. Det låter också gott. Kanske kan bli en en riktig våffelbuffé på lördag!

Planerna för kvällen är inte spikade än. Kanske blir det bio eller biljard eller något annat kul. Får dock inte bli för sent. Har hela söndagen uppbokad med en viktig grej. Kan inte berätta nu, men ni kommer få veta så småningom. Kan säga att det är något roligt i alla fall.

FotbollApropå roligt så såg jag Kim Källström på Skavlan för ett tag sen. Där berättade han att han fattat intresse för amerikansk fotboll. Lite otippat kan jag tycka. Källström är för övrigt tillbaka i Djurgården igen tillsammans med Isaksson. Kommer bli kul att se hur det går. Men jag tror inte DIF har någon chans. Blir nog Malmö eller AIK som kommer stå för kampen om guldet. Hos NordicBet är oddset för Malmövinst 2,60 och AIK-vinst 3,75. För Djurgården är oddset 25,00. Så det ser rätt kört ut trots att både Isaksson och Källström förstärkt truppen.

Allsvenskan startar i början av april, så det är inte långt kvar nu. Jag hejar ju inte på något specifikt lag men visst vore det kul om ett Stockholmslag kunde ta hem mästerskapstiteln i år. Har kollat lite på sajten oddssidan och dessa datum spelar Stockholmslagen sina premiärmatcher för året:

AIK – BK Häcken, 2 april (hemma). AIK är oddsfavorit.

IFK Norrköping – Hammarby IF, 2 april (borta). Norrköping är matchfavorit.

DIF – Sirius, 3 april (hemma). Djurgården är segertippade.

På oddssidan kan man också se oddsen för matcherna.

Man kanske skulle ta och gå på någon av Stockholmsmatcherna. Både AIK och DIF spelar ju premiären på hemmaplan. Men biljetterna kanske är helt utsålda? Får ta och kolla upp det.

Om någon är sugen på att följa med så hojta till! Vore kul med sällskap, om det finns biljetter vill säga, annars blir det ju inget.

Har ni sett att Zlatan förmodligen blir kvar ett år till i Manchester United också? Läste om det i tidningarna för ett tag sen och blev glad. Funderar ju på att åka och se honom spela en match, och nu behöver jag inte känna mig så stressad eftersom han förhoppningsvis stannar ett tag till. Kul att han också pressar på klubben att verkligen satsa på Premier-League-titeln. Visar verkligen att han fortfarande tar karriären på största allvar och inte börjat trappa ner. Har för mig han pratade om att han skulle ha en nedtrappningsperiod efter första tiden i Manchester United, nu verkar det istället bli tvärtom!

Men den som lever får se. Måste sluta. Men vi hörs.

« (Previous Post)


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress