Publikfattigt i damernas kvartsfinal

Ingen publik på läktarnaSkulle ju kolla på Damkronornas kvartsfinal mot Finland i går. Måste erkänna att jag mest strötittade.. Var så deprimerande att se de tomma läktarna. Fanns nästan inte en enda människa i publiken. Hur kan det komma sig i ett hockey-VM? Pinsamt.. Nu har jag fått användning för det ordet två dagar i rad. I går om Djurgårdens insats mot Sirius och i dag om den dåliga uppslutningen i damernas hockey-VM. Kändes mer som en träningsmatch än en viktig match i ett mästerskap.

För Sveriges del gick det inte heller något vidare. Finland vann med 0-4 vilket i och för sig inte var helt otippat. Nu är väl frågan hur länge Leif Boork kan och får vara kvar på posten som förbundskapten. Inte länge är min gissning. Men vi får väl se.

I kväll ska jag ut på sportbar och kolla på Chelsea och Manchester City med några kompisar. Enligt speltipset på oddsonline ser det ut att vara fördel Chelsea i matchen även fast de förlorade mot Crystal Palace med 1-2. Men vi får väl se vad som händer. Ska bli kul att träffa kompisarna.

Sen måste jag nog ta lite paus från all sport. Har blivit rätt mycket nu. Men det är ju så kul.

Läste en intressant artikel i dag på SVD om olika saker som floppat. De ska tydligen hamna på ett nyöppnat museum i Helsingborg. Museet heter Museum of Failure och som jag förstår det kommer man visa upp alltifrån någon Twitterdosa till Harley Davidson Parfym. Måste nästan ta en sväng förbi det där museet någon gång och se vilka tokiga grejer folk hittat på! Tyvärr verkar det bara vara öppet en månad, sen kanske utställningen flyttar vidare, men man vet inte. Så man får väl passa på att åka dit när den är öppen så man inte missar utställningen. Tror den skulle öppna i juni, så då kanske man kan ta en liten sväng ner till Skåne på semestern. Kanske borde ta med pappa till museet. Tror han skulle uppskatta det väldigt mycket.

Om man åker till Helsingborg kan man sen passa på att åka över till Helsingör och köpa lite god öl och bara äta gott och dricka gott. Det är inte heller så fasligt dyrt att ta färjan om man lämnar bilen i Helsingborg. Hm.. Ja det tål att tänkas på helt klart.

Känner mig rätt så trött i dag. Har nog inte återhämtat mig från helgens svensexa riktigt. Får ta och vila upp mig i helgen. Om det är bra väder kanske man kan sitta en stund på balkongen och bara slappa. Vore skönt.

Nej, nu är det dags att bege sig in till stan. Hörs!

« (Previous Post)
(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress