Svensexa, fotboll och lite till

Hej allihop!

Olika sorters ölNu är jag helt slut. Vi har arrangerat svensexa för Martin så det har varit några intensiva dagar nu med planering och festande! Själva svensexan blev till en lång dag. Vi började redan vid sjutiden på morgonen och fortsatte till tre på natten, jag tror i alla fall att alla andra också begav sig hemåt då.

Det var inför svensexan vi skulle planera i söndags så det var därför jag var tvungen att vara lite hemlig i senaste inlägget. Men nu är den som sagt avklarad och jag hoppas alla tyckte det blev lyckat.

Vi lyckades samla hela gänget och gjorde bara en massa kul grejer hela dagen. Men jag måste säga att jag är tacksam över att vi bor i Stockholm. Utbudet av aktiviteter och restauranger är ju betydligt större här än på små orter, så det blev inte så komplicerat som jag först trott att få ihop det.

Vi började dagen med att gå ut och äta frukost tillsammans. Sen åkte vi iväg på en tur med en sån där amfibiebuss som kan köra både på land och i vatten. Efter det tog vi lunch och sen lekte vi fångarna på fortet. Därefter blev det ett klättringspass och sen middag. Efter middagen körde vi ölprovning och sen gick vi på nattklubb och festade.

KlätterväggDet blev som sagt en lång dag. Men jag tror alla hade det trevligt och jag tror Martin uppskattade att slippa pinsamma uppdrag och liknande. Framförallt tror jag han tyckte det var kul att vi alla var samlade och gjorde något tillsammans. Är ju inte så lätt att få till träffar där alla kan komma. Alla har fullt upp med sitt och en del bor ju inte ens kvar i stan. Men nu blev det i alla fall av och det var bra!

Det här var första svensexan jag var med och planerade. Var som sagt inte så svårt, men jag tror det kommer bli knepigare med nästa eftersom man då måste hitta på helt nya grejer. Vi är ju ett gäng kompisar som kommer gå på varandras svensexor, och då kan vi ju inte ha samma aktiviteter på varje. Tänk om idéerna tar slut?

Förutom all planering inför svensexan har det ju varit en del intressant fotboll nu i veckan. Landslaget har ju spelat både VM-kvalmatch och landskamp vilket har varit intressant att följa. Men nu är det slut med det. Nästa landslagsmatch spelas inte förrän i juni vilket känns trist. Då möter de Frankrike i VM-kvalet.

Fick i alla fall tag i biljetter till premiären mellan DIF och Sirius så jag och några kompisar ska gå på matchen i morgon. Verkade finnas gott om biljetter kvar när jag köpte mina så det lär nog inte vara utsålt på läktarna.

Resten av veckan tänkte jag bara ta det lugnt och återhämta mig. Kanske gå på bio. Får se.

Ha det bra!

« (Previous Post)
(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress