Trist helg

SovmorgonHej alla pigga!

Äntligen är det helg. Som jag har längtat efter att få sovmorgon! Vaknade i och för sig som vanligt vid halv sju, men lyckades somna om till nio vilket var välbehövligt. Har varit så trött den här veckan och planerar som sagt för en lugn och trist helg hemma.

Har börjat kollat på den där serien jag skrev om, Silicon Valley, och tycker den är helt okej. Ganska rolig men den får inget toppbetyg av mig. Tycker den är lite för mycket emellanåt. Men det är nog mig det är fel på, folk verkar älska den och den är ju snart inne på sin fjärde säsong. Ska i alla fall kolla klart första säsongen så får jag se om jag fortsätter sen.

Hade hoppats jag skulle kunna sitta lite på balkongen och bara slappa lite i dag. Men vädret är uselt så det blir inget med det. Kanske lika bra. Kollade ut och såg att det var rätt smutsigt så det behövs väl en rejäl storstädning efter vintern innan man kan sitta där ute.

Apropå att vintern är över. Snart är det ju påsk! Har helt missat att den snart är här. Men det blir bra, lite extra lediga dagar är väldigt välkommet just nu. Ska hem till mina föräldrar och fira på påskafton. Syskonen och lite släkt kommer. Blir trevligt och gott med påskmat. Vet i och för sig inte vad de tänker bjuda på. Men jag hoppas på någon lammstek och potatisgratäng, lite sill och potatis också. Men det spelar inte så stor roll. Brukar bli gott vad de än hittar på.

Brukar ni ge bort påskägg eller har ni slutat med det? Jag brukar göra lite olika från år till år beroende på hur jag känner. I år ska jag nog göra lite kul påskägg och ge bort. Men jag kan ju inte berätta så mycket mer än så ifall någon läser bloggen. Får avslöja i efterhand om det är någon som är nyfiken.

Resten av påsken har jag däremot inga planer för, så om det är någon som är hemma och vill hitta på något är det bara att messa. Är öppen för alla förslag. Vill verkligen hittar på något kul denna påsk inte bara sitta hemma med släkten och måla påskägg…

Är det inte på långfredagen många går på bio? En tradition jag gärna tar fasta vid. Fast and furiors 8 har premiär i dagarna. Man kanske skulle se den. Inte för att jag vill, men för att man nästan måste. Åttonde filmen!?! Finns det någon annan film som fått så många uppföljare förutom James Bond? Får luska lite i det, onödigt men roligt vetande. Vore kul att veta hur många uppföljare som är rekordet.

Ghost in the Shell är jag dock lite nyfiken på. Men den verkar ha fått halvdålig kritik så jag vet inte om det är värt att se den. På Rotten Tomatoes fick den medelmåttiga betyg vilket inte känns så lovande. Kanske borde vänta tills den kommer på DVD istället för att se den på bio..

Kan passa på att tipsa på oscarsvinnaren Moonlight för den som vill se en riktigt bra film. Uppskattade den väldigt mycket och kan verkligen rekommendera den. Går på bio just nu!

 

« (Previous Post)
(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress