Trött

Sovande kattI dag är jag om möjligt ännu tröttare än i går. Blev rätt sent ute på puben. Men det var trevligt. Chelsea vann som väntat, även om det fanns en viss tvekan i och med förlusten mot Crystal tidigare.

Haft ett spännande jobbmöte i dag. Har värvat en ny kund till bolaget och jag tror det kommer bli jättebra. Trevliga att jobba med var de också så jag känner mig väldigt nöjd med dagen även om jag som sagt är rätt trött nu. Hoppas samarbetet kommer flyta på lika bra som det börjat.

Har hunnit prata lite med pappa också om att eventuellt åka till det där museet i Helsingborg som jag skrev om här. Han var väldigt positiv till idén så förhoppningsvis blir det en liten sväng dit ner sen i sommar. Han kände visst någon där nere också som han ville hälsa på så det kan nog bli kul.

I kväll ska jag bara slappa och titta på en tv-serie jag blivit tipsad om. Sillicon Valley hette den, eller i alla fall något liknande. Finns tydligen att se på HBO enligt min kompis som tror jag skulle gilla serien. Känner mig lite tveksam, men ska ge den ett par avsnitt i alla fall. Blev tydligen rätt populär och har redan gått i tre säsonger. Den fjärde kommer nu i slutet av april så om jag gillar den får jag ta ett serie-maraton och kolla igenom de tidigare säsongerna så att jag hinner ikapp.

För er som inte redan sett serien så ska den handla om ett gäng programmerande ungdomar som startar ett mjukvaruföretag med allt vad det innebär i form av tekniska utmaningar och konkurrens. Den ska vara rätt humoristisk men välgjord.

Har blivit lite intresserad av sådana här historier sen jag såg någon serie på SVT som handlade om en grupp hackers. Den var visserligen mer en dramaserie, ingen humor. Minns inte vad den heter nu, men den var intressant. Skönt också att som omväxling få följa en annan grupp av yrkesutövare. I vanliga fall är det ju mest poliser, läkare och advokater i serier.

Dock stör jag mig otroligt mycket på HBO:s streamingsajt. Den är jättesvår att använda. När man är inne och tittar på en serie så måste man bläddra långt tillbaka för att kunna välja ett annat avsnitt. Varför inte bara lägga alla avsnitt under spelfönstret så att man enkelt och lätt kan byta avsnitt? Blir galen på sådana här designfel som bara försvårar för användarna. Jag kan ju knappast vara ensam om att tycka att streamingtjänsten är svåranvänd? Någon måste ju ha klagat tycker man…

Men men, det är väl bara att stå ut och hoppas de uppdaterar sajten snart. Borde ju ske någon gång kan man tycka! Funderar egentligen på att säga upp min prenumeration, men jag vill kunna se Last Week Tonight så jag fortsätter betala. Tycker Last Week Tonight är jättekul. Kolla den!

Har ni andra tips på serier jag borde se så är det bara att höra av er. Ska som sagt ta det lugnt i helgen och kan behöva lite bra tips på serier att kolla på. Ni som känner mig vet ju hur svårt jag har för att sitta hemma en hel helg, så det behövs en riktigt bra serie!

Inte blir det heller bättre av att det är Internationella Gin & Tonic dagen på söndag! Fast å andra sidan, en söndag? Det hade varit bättre på fredagen eller lördagen 🙂

(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: OnlyErik | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress